Oči i uši grada!

Teška saobraćajna nesreća (FOTO)

7 38

Pet osoba je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 15 časova, na ulazu u Svrljig iz pravca Niša, na mestu zvanom ‚‚Razbiglava‚‚.

Teška saobraćajna nesreća dogodila se na takozvanom mestu ‚‚Razbiglava‚‚ u blizini nekadašnjeg restrorana ‚‚Ognjište‚‚ i fabrike ‚‚Sien‚‚ , tačnije na ulazu u Svrljig iz pravca Niša.

Oko 15 časova, iz  za sada nepoznatih razloga došlo je do direktnog sudara vozila marke ‚‚Opel vektra‚‚ i vozila oznake ‚‚Opel astra‚‚. U udesu je povređeno pet lica, a kako nezvanično saznajemo tri su lakše a dva lica teže povređena.

Saobraćaj je obustavljen na četiri sata, odnosno u vremenu od 15 do 19 časova, a formirana je i kolona vozila od nekoliko kilometara. U vreme obustave saobrašaja korišćen je alternativni put preko sela Grbavče.

Podsećamo da se na istom mestu novembra 2011.godine dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je jedno lice izgubilo život.

7 komentara
 1. PSSBK SVRLJIG kaže

  Dokle vise da se ovakve stvari desavaju a da niko od nadleznih ne postavi znak i upozori vozace da se na ovoj deonici cesto dogadjaju saobracajne nesrece?Saobracajni znak malo kosta a sigurno bi smanjio br nesreca!
  0  0
 2. Sinisa kaže

  katastrofa
  0  0
 3. pera kaže

  znaci trebalo je da putari isprave sto je moguce vise krivinu tako sto ce asfaltirati sto vecu povrsinu u njoj . ima mnogo resenja a uvek je izabrano najgore, sva sreca sto nij enko poginuo. velika greska putara, ali i vozaca, a pogotovo kad preticu i zaobilaze,
  0  0
  1. Perica kaže

   Napravi pero pravu krivinu i resi globalnu krizu krivina. Objasni svim svetskim pacerima tu tezu asfaltiranja vece povrsine u krivini da se dobije prava krivina… Dace tebi Nobelovu nagradu koliko za nekoliko dana vidim ja…
   0   0
   1. pera kaže

    !
    0    0
   2. asdf kaže

    Lepo čovek kaže, vidi se da je iskusan vozač. Što je šira krivina, to je preglednija i više mesta imaš da izbegneš nekog ko ide na tebe. Samo ove naše krivine imaju pogrešan nagib (prema spolja).
    0    0
 4. Sale kaže

  Nije problem krivina, vec brzina.
  0  0

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena u javnost.