Remi “Svrljiga“ i “Hajduk Veljka“

Minulog vikenda odigrana je utakmica 10. kola fudbalske Zone “Istok“ između FK “Svrljig“ i ekipe “Hajduk Veljko“ koja je završena nerešeno 3:3.   Fudbaleri FK “Svrljig“ odigrali su nerešeno 3:3... Opširnije »

OBEĆANO – ISPUNJENO! Počelo uređenje sportskih terena

Pomoćnik predsednice opštine Svrljig Miroslav Marković početkom meseca obećao je da će sredinom oktobra krenuti akcija uređenja sportskih igrališta! Danas je to obećanje ispunjeno! Naime, trenutno se vrši zamena... Opširnije »

FK “Svrljig“ poražen od “Brodoremonta“

Fudbaleri FK “Svrljig“ poraženi su na gostujućem terenu u Kladovu od “Brodoremonta“ rezultatom 1:0. Posle dve veoma bitne pobede, fudbaleri su poklekli u Kladovu u devetom kolu fudbalske lige... Opširnije »

Nova pobeda FK “Svrljig“

Fudbalski klub “Svrljig“ pobedio je u 8. kolu fudbalske Zone “Istok“ ekipu “Kablovi“ iz Zaječara. FK “Svrljig“ osvojio je nova tri boda pobedivši na svom terenu zaječarsku ekipu “Kablovi“... Opširnije »

Svrljiški sportski tereni uskoro u novom ruhu

Prethodnih dana pomoćnik predsednice opštine Svrljig Miroslav Marković obišao je sportska igrališta na teritoriji opštine kako bi se uverio u kakvom se stanju nalaze, a sve u cilju uređenja... Opširnije »

RK “Progres“ sezonu otvorio porazom

Svrljiški rukometaši RK “Progres“ startovali su porazom u prvom kolu “Prve lige istočne Srbije“.  Naime, RK “Progres“ izgubio je u Paraćinu od tamošnjeg domaćina RK “Paraćin“ rezultatom 34:30. Narednog... Opširnije »

Novi bodovi za fudbalere FK “Svrljig“

Fudbaleri FK “Svrljig“ savladali su, sada već poslednju ekipu na tabeli, fudbalski klub “Rudar Alpos“ iz Aleksinačkih rudnika rezultatom 4:2. FK “Svrljig“ bio je efikasniji od gostiju iz aleksinačkog... Opširnije »

Opština Svrljig ponosna rezultatima rukometaša! Priređen prijem za igrače i upravu Kluba

Narodni poslanik Milija Miletić i pomoćnik predsednice opštine Svrljig Miroslav Marković danas su ugostili rukometaše RK “Progresa“ koji su nedavno osvojili prvo mesto na seoskim olimpijskim igrama u Aranđelovcu. ... Opširnije »

ZA VIKEND: FK “Svrljig“ domaćin ekipi “Rudar Alpos“

U subotu biće odigrano 7. kolo fudbalske lige Zona “Istok“ u kojem se sastaju FK “Svrljig“ i “Rudar Alpos“ iz Aleksinačkih rudnika. Utakmica će biti odigrana na SRC “Pastirište“,... Opširnije »

RK “Progres“ osvojio prvo mesto u Aranđelovcu

Rukometaši RK “Progres“ bili su ubedljivi na Seoskoj olimpijadi u Aranđelovcu gde su osvojili prvo mesto savladavši domaćina RK “Aranđelovac“ u finalu kupa rezultatom 13:12. Rukometaši RK “Progres“ iz... Opširnije »