Oči i uši grada!

Sigurnim korakom do uređenog grada

4 40

Nekada oronula staza, do kraja nedelje trotoari modernog doba.
Rekonstrukcija trotoara u ulici Hadžićevoj se polako privodi kraju kao i uređenje prilaza u gradskom parku.


Naime, radovi su započeti u toku prošle a po rečima direktora JP Direkcije za izgradnju grada, Srđana Đorđevića, završetak se očekuje do kraja ove nedelje. Renoviranje finansira NIP a radove izvodi lokalna firma ‚‚Transkop‚‚.

Činjenica je da će novi trotoari u drastičnoj meri promeniti trenutnu sliku užem jezgru grada, gde se ujedno nalazi i crkva svetog Cara Konstantina i carice Jelene, a samim tim omogućiti i bezbednost kretanja svih šetača odnosno pešaka.

4 komentara
 1. boban kaže

  Надам се да ће се неко сетити и улице Васе Албанца ( према ИТКС ) и грађанима из тог дела града омогућити нормално кретанје тротоаром , мада ни аутомобили који туда пролазе нису поштеђени ударних рупа и ужасног коловоза.
  0  0
 2. Borislav Gojkovic kaže

  Zar je morao da bude posecen kesten ispred crkve…zalosno…?
  0  0
  1. Julijana kaže

   Ljuti te sto su posekli jedino preostalo drvo u centru?Ne brini, napravili su neke rupice u trotoaru gde ce valjda da posade neki bonsai ili tako nesto…pa ce za 10-20 god.opet biti hlada.Mada,kojom brzinom se lomi ono drvece posadjeno prosle godine,sumnjam da cemo ikad vise videti taj hlad.A kome treba hlad u eri globalnog zagrevanja?!
   0   0
 3. Milan kaže

  A sta je bilo sa drugom stranom trotoara u Hadzicevoj ulici, vidim da se nista ne radi, nece valjda ostati onako. A sto si tice parka, to je toliko lose uradjeno da je ono sramota, izgleda da se ono pravi bez ikakvih planova, bez icega, takodje naprasno nestadose i tribine koje su trebale biti gotove jos pre godinu i nesto.
  0  0

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena u javnost.