Oči i uši grada!

Rekonstruiše se vrtić u Svrljigu

4 41

Svrljiška predškolska ustanova ,,Poletarac,, dočekaće narednu zimu u novom, toplijem okruženju zahvaljujući zajedničkom  ulaganju Ministarstva životne sredine i opštine Svrljig obezbeđeno je sedam miliona dinara za rekonstrukciju objekta vrtića.

Naime, u utorak 12.juna,predsednik opštine Milija Miletić i direktor  vrtića ,,Poletarac,, Dejan Miletić, posetili su Fond za zaštitu životne sredine, gde je potpisan ugovor za finasiranje projekta poboljšanja energetske efikasnosti.

Konkretno, poredviđa se zamena spoljne stolarije, izgradnja izolacije, rekonstrukcija fasade uz zamenu oluka i sanaciju kotlova za grejanje. U finasiranju ovog projekta Ministarstvo učestvuje sa 6,3 miliona dinara dok će preostali deo sredstava biti nadomešten iz budžeta opštine Svrljig.

4 komentara
 1. Mile kaže

  Slizali se izgleda Sojic i Matika! Predsednice ako si vec presao politicku elitu Svrljiga nemoj ubuduce da se pojavljujes sa onima koji su te pljuvali, vredjali i ponizavali.
  0  0
 2. rajko kaže

  Bivsi direktore jer te nije stid da se slikas pored coveka koga si do juce olajavao i pljuvao
  0  0
 3. top kaže

  Pustite ljude na miru.Vidite da i sami imaju nesto zajednicko.PREZIME!
  0  0
 4. pera kaže

  mozemo da kazemo da su se ovde svi obrukali i da gledaju svi svoj interes,i zato je najbolje vise da se niko politicki ne angazuje u ni jednoj stranci,,a i postavlja se pitanje:sta obican gradjanin ima od toga sto ce neko da zalepi stiropor na vrtic,kad ce si on i dalje da nema para da greje svoj dom,,
  0  0

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena u javnost.