Oči i uši grada!

Prostakluk u gradskom parku

10 94

Isčupane parkovske klupe, i to iz betona, dokaz su da među nama još uvek postoje prosti i nekulturni ljudi, jednom rečju vandali. 

 ( Foto: D.Kostić )

Ovo je treći ili četvrti put da naš park na ovakav ili sličan način strada. Šetači i posetioci parka ogorčeni ovakvim vandalskim postupkom, za sada nepoznatog počinioca, nadaju se u istrajnost nadležnih koji bi trebalo po svaku cenu da preduzmu i pooštre mere zaštite ‚‚srca našeg grada‚‚.

( Foto: D.Kositć)

U predhodnom periodu, park je poprilično dobio na izgledu. Od sredstava iz Ministarstva i NIP-a Popločane su staze, JKSP je uzeo obavezu da preuredi klupe i obnovi igračke, ali  i da održava zelenilo u krugu parka. Naši mladi sugrađani okupljeni oko organizacije ‚‚Eko rendžeri‚‚  a u okviru akcije ‚‚Gradski park – srce grada‚‚  kampovali su u gradskom parku i provodili prelepe trenutke uz igru i pesmu. Bilo je reči da se park obogati i tribinama, tzv.letnjom pozornicom koja bi služila za održavanje manifestacija poput Dečijeg  festivala. Ali očigledno sve ovo što smo naveli, počiniocima ovog vandalskog čina, ne znači apsolutno ništa, oni prosto ne brinu za svoju okolinu, i ne vole svoj park.

Ovom prilikom apelujemo nadležnim organima da što pre preduzmu mere i zaštite gradski park.

10 komentara
 1. milan nis kaže

  to da se ispita ona sekta oni dugokosi sto necu da ih vidim kad cupaju klupu ili da je nose!
  0  0
 2. aca kaže

  Ovo je sramota,zamolio bih policajce da uzmu da obidju taj park u kasnim satima pocevsi od 12 do 5 ujutru pa za usi pa u sup na ispitivanje i na samaranje,na sta ovo lici ovo je sramota ruglo grada
  0  0
 3. pera kaže

  ovo je uradio onaj koji je u skoli iznosio zadnju klupu kad je profa isterao sve iz zadnje klupe napolje iz ucionice 🙂
  0  0
 4. neamtoj kaže

  -_-
  0  0
 5. Jovanovic kaže

  Nešto hitno mora da se preduzme!
  Možda je video nadzor dobro rešenje?
  0  0
 6. srdjan kaže

  Toliko dobro uradjeno da se rukam cupa
  0  0
 7. magnus kaže

  Sramota,Aco upravu si,neka policija obilazi park nocu,a stanu ispred rampe i vode politiku „rekal kazala“a lokalna vlast treba da uvde ko u Beogradu da nema prodaje alkohola od 22do 06,jer je bas najvise flasa od piva!!!
  0  0
 8. aca kaže

  Sto se ne uvede policijski cas,pa da vidimo ko ce da skita:),magnus pa stvarno brate dremaju kod rampu ili se nabutaju u kola kod pumpu pa sede tamo dremaju,treba da obilaze park neka idu i u civilu pa da se vidi ko sta radi
  0  0
 9. Sheky kaže

  Ma daj ljudi nije ovo nista, cuti kad spomenik nisu pocupali, sto i nije iskljucivo da nece kroz koji dan…:)))
  0  0
 10. lacko direktor kaže

  ne dirajte park,nemam gde da dr*am!
  0  0

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena u javnost.