Oči i uši grada!

USS OBELEŽILA 8. MART: Poklon svakoj ženi

Ujedinjena seljačka stranka

4 1.051

Ujedinjena seljačka stranka tradicionalno organizovala je podelu poklona članicama i simpatizerima lepšeg pola u bioskopskoj sali Centra za turizam, kulturu i sport opštine Svrljig.

Više od 300 žena prisustvovalo je jučerašnjem – prigodnom programu koji je održan od strane Ujedinjene seljačke stranke.

Filip Savić svira u granjku – Video by Svrljiška TV

Svrljižanin Filip Savić svira u granjku – Video by Svrljiška TV

Posted by Svrljiške novine on петак 9. март 2018.

Prisutnima se obratio predsednik Milija Miletić koji je istakao da se USS brine za sve segmente društva, te dodao da je veliki akcenat i pažnja usmerena na žene na selu i na gradskom području.

Drage dame, želim vam srećan 8. mart – Dan žena i neka vam svaki sledeći dan bude ovakav, poručio je predsednik USS Milija Miletić.

Inače, za vreme trajanja zabavnog programa koji je bio namenjen damama na bini su se smenjivali igrači i pevači, kao i predstavnici pojedinih kulturno-umetničkih društava.

4 komentara
 1. Milorad kaže

  Gazda se ujutro pocese po i pomisli koju reklamu za mene danas. Dodje u svoju radnju. Radnici kazu daj da sakupimo nase zenice pa one imaju 8.mart. I ima da porastem kod mastermajnda. UPS Bor administrativna greska.
  16  7
 2. Dragan pucka kaže

  Ovaj vise ne treba ni da se komentarise.Svima se popeo na k…. a sa mog nikad nije ni siso!Otiso ovaj svet u k…. kad ovakvi vladaju.
  17  8
 3. Olivera kaže

  Jedino se USS seti da zene postoje, od ovih drugih smo dobile nulu. Zato vas i podrzavam.
  5  10
  1. Drugar kaže

   Dokle god podržavaš za jedan prst, celu ruku nećeš moći da pomeriš. Neće se ovajdiš od kuhinjsku rukavicu i trupanje u oro, samo taj prst na čelo nikako da staviš
   9   4

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena u javnost.