Oči i uši grada!

Svrljiški socijalisti obeležili značajnu godišnjicu

4 42

Opštinski odbor Socijalističke partije Srbije u Svrljigu obeležio je 25 godina postojanja i rada stranke.

sps-svrljig-foto--Simple-look

Svečanost koja je održana u restoranu “Kruna“, pored druženja simpatizera i članova bila je prilika i za razgovor o predstojećim lokalnim izborima, koji nas očekuju u 2016-toj godini.

Pozdravnim rečima svečani skup otvorio je mladi socijalita Lazar Vukadinović, a pristunima se obratio i ispred OO SPS Svrljig i goste pozdravio predsednik Opštinskog odbora u Svrljigu Raco Mentović, dugogodišnji novinar i sportski radnik.

Obeležavanju godišnice prisustvovali su i stranačke kolege iz Ujedinjene seljačke stranke, Srpske napredne stranke, Jedinstvene Srbije, Nove Srbije i drugih stranaka.

Nakon radnog dela usledilo je prigodno posluženje i ćaskanje.

4 komentara
 1. Jovan kaže

  Sve cestitke,napokon cist SPS.Pozdrav
  0  0
 2. CEDA kaže

  Jel meze placeno od pare namenjene sportskim organziacijama tj. od FK VETERAN
  0  0
 3. CEDA kaže

  Raco prolepsao si se
  0  0
 4. Miroslav Jović kaže

  Nadam se da su tokom ozbiljnog dela skupa raspravljali i o anketi ovih novina prema kojoj je SPS u velikom zaostatku iza USS. Koliko je to dobro za identifikaciju SPS to mogu da kažu njegovi članovi, ali bi trebalo o svih tih 25 godina prakse u Svrljigu da organizuju raspravu pošto o pripremama za predstojeće lokalne, a možda i vanredne parlamentarne izbore, već se uveliko radi od vrha partije do opštinskih organizacija. Gde je OO SPS u Svrljigu u odnosu na dominantne grupe glasača, kao što su poljoprivredni proizvodjači na teritoriji ove opštine????. Šta je to OO SPS uradilo za mladje od 30 godina starosti u ovoj opštini da bi ih osetili kao svoje i glasali za njih???. Čestitke za četvrt veka rada ali treba biti okrenut i budućnosti Svrljiga. Živeo Svrljig!!!
  0  0

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena u javnost.