Oči i uši grada!

Miletić: Srećan Uskrs

3 47

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić, čestitao je predstojeći Uskrs svim građanima opštine Svrljig. 

 • „U ime Ujedinjene seljačke stranke i u svoje lično ime čestitam Vam najradosniji hrišćanski praznik sa željom da ga proslavite u radosti, blagostanju i veselju u krugu svojih najdražih, puno zdravlja, sreće i da Vam ova godina bude blagorodna kako na njivi tako i u kući”, navedeno je u čestitki.

Vredno će se raditi i graditi u našem gradu, imamo dosta posla u narednom periodu. Pored infrastrukture trudimo se da u ovim zaista teškim vremenima, kada su masovna otpuštanja radnika, obezbedimo još radnih mesta i pritom uposlimo što više mladih ljudi u Svrljigu. Moram napomenuti da sam veoma zadovoljan što je u ovoj godini do sada sklopljeno duplo više brakova nego u toku cele prošle godine, što se odrazilo i na suzbijanje bele kuge,  kazao je Miletić.

3 komentara
 1. Miroslav Dragojevic kaže

  Jedini pravi domacin medju politicarima koji se seti svake slave i praznika i cestita gradjanima svoje opstine. Svaka cast gospodine Mileticu tako se to radi. Sve najbolje na izborima zelimo vam pobedu.
  0  0
 2. ARBAJT kaže

  Persona, intelektualac, drzavnik, redovni profesor itd
  0  0
  1. Sindikat!! kaže

   Für Sie…Nobel!!!
   Vidi, vidi, Analphabeten Geschäftsmann pronasao zareze i zapete i poceo da ih koristi… Samo jos i na kraju recenice neki znak intepuncije, ajde jeste zamorno i tesko za tebe ali pomuci se malo!
   0   0

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena u javnost.