Oči i uši grada!

Miletić se u narodnoj nošnji pojavio u Skupštini Srbije

7 36

Narodni poslanik i predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić danas se u Skupštini Srbije pojavio u narodnoj nošnji, a lično ga je pohvalio i premijer Srbije Aleksandar Vučić.

MILETIC

Miletić je danas za skupštinskom govornicom branio Vladim predlog dopuna zakona o budžetu za 2015. godinu, kojima se predviđa jednokratna pomoć za prosvetare od 7.000 dinara.

Poslanik Miletić je ponovo, kao i svakog puta kada se javi za reč, rekao da dolazi iz najlepše opštine u Srbiji, opštine Svrljig, koja se nalazi blizu najlepšeg grada, grada Niša.

Miletić je naglasio da se budžet Republike Srbije polako stabilizuje i kreće jednim laganim i pravim tokom koji vodi u neko bolje sutra.

7 komentara
 1. Miroslav Jović kaže

  Ovo je odličan marketinški potez poslanika Milije Miletića. To je sve u sledu onoga što od stavova zastupa pa tako i neka nastavi, dobro promoviše sredinu iz koje dolazi. Odlično je to što radi i sa fundiranjem dana kada će se Svrljig prezentovati u Beogradu. Na tome treba dobro raditi ali i posle toga treba biti propravan da se novi gosti prime u Svrljig, smeste i onda organizovano obidju sve lepote ove opštine. Ovom prilikom treba pokrenuti i pitanje smeštaja tih gostiju iz Beograda i drugih mesta iz Srbije i inostranstva, pa pozivam Centar za turizam, kulturu i sport da otvori kampanju osposobljavanja kapaciteta u privatnom vlastištvu, posebno tamo gde su sada uredjene saobraćajnice u Svrljigu. Živeo Svrljig!!!.
  0  0
  1. Gaga kaže

   Ziveo nas grad,zivela nasa decica….
   0   0
   1. dfilipovic kaže

    Imate onoliki hotel u centru. Sredite ga i imaćete smeštaj.
    0    0
   2. CRISTIANO SAMARDZIC kaže

    GAGOOOOOOOOOOOOOOOOO
    0    0
 2. radmila kaže

  Vama,izgleda,nikada nije dosadno?
  Blago vama tako pametnima I nama sa vama!
  0  0
 3. CRISTIANO SAMARDZIC kaže

  DAL JE ISTINA DA JE TETKA DRAGICA RISTIC POTPISALA POSLOVNI UGOVOR SA NEMACKOM TV MREZOM ‘ZDF’ O SNIMANJU FILMA ‘SVRLJISKA OVCA TANJA V’….
  0  0
  1. niko bitan kaže

   NA ZALOST NEMA POTPISA ,ODUSTALI SU OD PRICE O SVRLJIŠKOJ OVCI UZ OBJAŠNJENJE DA JE ZA NJIH DALEKO ZANIMLJIVIJA TEMA „ŠVAJCARSKI PACOV U POTRAZI ZA IDENTITETOM“.U MODI SU RIJALITIJI PA…
   0   0

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena u javnost.