Miletić o razvoju jugoistoka i niškom aerodromu (VIDEO)

Na protekloj sednici Narodne Skupštine Republike Srbije narodni poslanik Milija Miletić govorio je o razvoju Svrljiga, Bele Palanke, Babušnice i ostalih mesta, ali i grada Niša kao centra svih... Opširnije »

POLITIKA: Miletić jedan od retkih koji na izborima izlazi pod svojim imenom i prezimenom

Srpska napredna stranka priprema prolećnu čistku, o čemu je danas pisao portal Blic, a protekle godine, raspuštena su tri lokalna odbora i to u Blacu, Velikomg Gradištu i Zaječaru.  Promene... Opširnije »

NARODNI POSLANIK – ČOVEK IZ NARODA!

I pored svakodnevnih obaveza u Narodnoj Skupštini Republike Srbije, međunarodnim sastancima i susretima sa visokim zvaničnicima, narodni poslanik Milija Miletić nalazi vremena da se posveti i poljoprivrednim poslovima u... Opširnije »

Ujedinjena seljačka stranka tradicionalno održala takmičenje u kucanju uskršnjim jajima

U organizaciji Ujedinjene seljačke stranke, u nedelju, 8. aprila, na Uskrs, održano je tradicionalno takmičenje u kucanju uskršnjim jajima.  Najmlađi Svrljižani imali su priliku da se druže sa svojim... Opširnije »

Igor Davidović izabran za predsednika Skupštine opštine Svrljig

Na 19. sednici Skupštine opštine Svrljig, nakon ostavke dosadašnjeg predsednika Skupštine Nebojše Antonijevića, skupštinska većina je za novog predsednika izabrala Igora Davidovića, predsednika Opštinskog odbora Ujedinjene seljačke stranke. Na... Opširnije »

Miletić u Bukureštu na zasedanju PABSEC-a

Narodni poslanik Milija Miletić boravi u Bukureštu gde prisustvuje sastanku Odbora za ekonomiju, trgovinu i tehnologiju Parlamentarne Skupštine Crnomorkse ekonomske saradnje PABSEC.  Vođa srpske delegacije je poslanik iz Svrljiga... Opširnije »

Miletić INSISTIRA da Pravilnik o podsticajima u stočarstvu za kvalitetna priplodna grla BUDE IZMENJEN

Narodni poslanik Milija Miletić, predsednik Ujedinjene seljačke stranke insistira da se u što kraćem roku naprave adekvatne izmene u Pravilniku o podsticajima u stočarstvu za kvalitetna priplodna grla. Naime, trenutno,... Opširnije »

Ujedinjena seljačka stranka tradicionalno organizuje takmičenje u kucanju uskršnjim jajima

Kako je na zvaničnom sajtu Ujedinjene seljačke stranke objavljeno, USS tradicionalno i ove godine za Uskrs organizuje za najmlađe takmičenje u kucanju uskršnjim jajima. Takmičenje u kucanju jajina biće... Opširnije »

USS OBELEŽILA 8. MART: Poklon svakoj ženi

Ujedinjena seljačka stranka tradicionalno organizovala je podelu poklona članicama i simpatizerima lepšeg pola u bioskopskoj sali Centra za turizam, kulturu i sport opštine Svrljig. Više od 300 žena prisustvovalo... Opširnije »

Ujedinjena seljačka stranka pomaže poljoprivrednicima prilikom popunjavanja obrazaca

U prostorijama Ujedinjene seljačke stranke moćićete da dobijete usluge popunjavanja obrazaca za ostvarivanje prava na regres za biljnu proizvodnju.  Obrasce možete preuzeti u Upravi za Trezor u Svrljigu. Popunjavanje... Opširnije »