Osiguranje za 5466 domaćinstava

Danas je potpisan ugovor o osiguranju 5.466 svrljiških domaćinstava. U ime opštine Svrljig ugovor je potpisao načelnik Zdravko Krstić, a ispred kompanije „Dunav osiguranje” – direktor Miroslav Stanišić.

132

Do sada smo u slučaju akcidentnih situacija mogli da pomognemo domaćinstva naših žitelja samo sa 50.000 dinara, a prema ovom ugovoru o osiguranju imovine, kvota osiguranja je do 500.000 dinara što obezbeđuje komapnija  „Dunav osiguranje” – rekao je predsednik opštine Svrljig, Milija Miletić.

Ovim ugovorom osiguravaju se svi objekti koji se nalaze u sastavu domaćinstva, potom sva oprema u domaćinstvu, zalihe koje su uskladištene i sva živa stoka koja se u trenutku akcedentne situacije nalazi u objektima domaćinstva. Osiguranje praktično teče od dana potpisivanja ugovora, tj. od danas.

Verujem da će osiguravač svoje obaveze uvek ispunjavati brzo i efikasno kako je ugvoorom i predviđeno. Planiramo da našu saradnju proširimo u buduće i na poptpuno osiguranje domaćih životinja u domaćinstvima jer sigurno je samo ono što je osigurano, izjavio je posle potpisivanja predsendik opštine.

Prisutni predstavnici Kompanije „Dunav osiguranje” takođe su izrazili svoje zadovoljstvo poptpisivanjem ugovora o saradnji i potvrdili ideju predsednika Miletića o njenom jačanju i širenju obima osiguranja, uz obećanje da će svoju obavezu izvršavati efikasno prema ugovoru.

Budi prvi, prokomentariši ovu vest...

Prokomentariši

Vaša e-mail adresa neće biti javno objavljena.


*

Poštovani čitaoci,

Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara na portalu ’’Svrljiške novine’’:

Komentari čitalaca treba da budu u vezi sa temom vesti koja je objavljena. Potrebno je da znate da komentari koji sadrže psovke, bilo kakve uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti i slično, neće biti objavljeni. Komentari koji sadrže promovisanje i linkove drugih sajtova, takođe neće biti objavljeni.

Mišljenja izneta u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije ’’Svrljiških novina’’.

Komentari u kojima Uredništvu, odnosno Redakciji portala skrećete pažnju na eventualne propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima portala i na tome vam se unapred zahvaljujemo. Ukoliko ste saglasni sa svim pravilima koja stoje na portalu, možete se uključiti u komentarisanje.

Online podršci portala se možete obratiti ovde: info@svrljig.info Hvala na razumevanju.