Oči i uši grada!

Novim formacijama do uigranijeg tima

5 46

Bez obzira na jučerašnji poraz od 2:0, u petoj probnoj utakmici od niškog Sinđelića, Svrljižani pokazali izvanrednu komunikaciju i povezanost u timu.

12121

Naime, mladi Svrljižani, izabranici stručnog štaba i nove uprave kluba, nisu uspeli da savladaju iskusne fudbalere ekipe “Sinđelić“, ali su zato uspeli da izmame aplauze više od pedesetak ljubitelja fudbala.

Plavci su dobrom komunikacijom, stabilnom igrom punom efikasnih pasova, mladalačkim duhom i željom za pobedom, zadivili sve prisutne na gradskom stadionu u Nišu, iako su na kraju poraženi rezultatom 2:0 (0:0).

2-165x300Momci su bili fenomenalni. Povezanost u igri bez mnogo grešaka ulila je nadu svim u upravi. Iako je Sinđelić iskusna ekipa, naši fudbaleri su pružili veoma dobru partiju. Slobodno mogu reći da sam zadovoljan njihovom igrom – rekao je sportski direktor “FK Svrljig“ Nebojša Milićević.

 

5 komentara
 1. branislav ž. mihajlović kaže

  Voleo bih da Nebojša kaže koliko dece koja su Svrljižani i žive u Svrljigu igra fudbal,ili su u timu stvarno kako reče neko deca iz Niša koja niški klubovi nisu želeli u svojim redovima.Ukoliko su to Nišlije,onda bi sportski direktor morao da koristi sredstva iz niškog budžeta,a ova namenjena Fudbalu da se preraspodele recimo karatistima ili stonotenriserima,košarkašima nikako lovcima,šahistima i ribolovcima.
  0  0
 2. branislav ž. mihajlović kaže

  MOJA NAMERA JE BILA DA SE ZVANIČNO SAOPŠTI ONO ŠTO SAM TRAŽIO A NE POJEDINAČNIM TELEFONSKIM POZIVIMA. MISLIM DA SVRLJIŽANI TREBA DA ZNAJU KO,ZA KOGA I ZA KOJEPOTREBE KORISTI NOVAC IZ BUDŽETA ODNOSNO NOVAC PORESKIH OBVEZNIKA.MOJE PITANJE JE POSLEDICA PRIČE DA DECA SVRLJIŠKIH PORESKIH OBVEZNIKA NE IGRAJU U FUDBALSKOM KLUBU SVRLJIG.NIJE TEŠKO DA SE STANE NAPUT DEZINFORMACIJAMA AKO NIJE TAKO.IZVINJAVAM SE DECI IZ NIŠA POŠTO NJIHOV GRAD NEĆE DA IH FINANSIRA
  0  0
 3. Informativna služba FK Svrljig kaže

  Poštovani,
  Uskoro ćete sve podatke o klubu, upravi i igračima, koji nastupaju za FK Svrljig, moći da pronađete na zvaničnom sajtu kluba.
  0  0
 4. knjazevcanin kaže

  ne treba preterivati…dosta poznajem prilike u svrljigu…ima tu i dece iz svrljiga..ilijic,petrovic itd,a pojacanja sa strane su neminovnost pogotovo u fudbalu…sli;nih dusebriznika ima i kod nas u knjazevcu ali to su uglavnom ljudi koji traze dlaku u jajetu i kojima sve smeta….uprava samo napred!
  0  0
 5. branislav ž. mihajlović kaže

  Meni ne bi smetalo da imamo pojačanja samo u nekoliko slučajeva,ali u pitanju je nešto drugo što bi trebalo definitivno da se obelodani. Nemoguće je da su „pojačanja“ toliko kvalitetna da deca iz Svrljiga nemogu zbog njih da igraju u svom klubu. Onda se postavlja pitanje što „pojačanja“ ne igraju u Niškim klubovima i na kraju se otvara pitanje postojanja Fudbalskog svrljiškog kluba,tj da li se treba tako da zove.
  0  0

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena u javnost.