Oči i uši grada!

Najavljeni radovi

5 81

Opštinsko rukovodstvo, predsednik opštine Milija Miletić i predsednica Skupštine opštine Jelena Trifunović, obišli su selo Drajinac i u saradnji sa Mesnom zajednicom, najavili radove u ovogodišnjoj građevinskoj sezoni.

U razgovoru sa predsednikom MZ ovog sela, Rankom Nedeljkovićem, članovima saveta MZ i odbornikom Ivanom Milivojevićem, predsednik Miletić je rekao da će se najpre pristupiti rešavanju problema vodosnabdevanja ovog sela.
U saradnji sa Javnim komunalnim preduzećem izvršiće se ispitivanje kapaciteta izvorišta kao i kvalitet vode, a zatim će biti raspisana javna nabavka za izgradnju kaptaže što bi značilo dovođenje vode do skoro svakog domaćinstva u selu.
Planira se i izgradnja igrališta za mali fudbal sa žičanom ogradom i asfaltiranje platoa kod zadružnog doma, dok će kroz „akciju na dinar tri dinara“  biti asfaltirano nekoliko ulica u selu.
Predsednik MZ sela Drajinca, Ranko Nedeljković istakao je izuzetno dobru saradnju sa rukovodstvom opštine i Fondom za razvoj poljoprivrede i najavio radove na uređenju atarskih puteva.

Predsenik Miletić je najavio i rešavanje vodosnabdevanja sela Plužine pronalaženjem izvorišta i izgradnjom kaptaže ili nekog drugog objekta koji će poboljšati snabdevanje vodom meštana i ovog svrljiškog sela.

5 komentara
 1. pera kaže

  Pa jel sam vam reko,on bi i svoju babu prodao, samo da bude na vlasti.Opet je se setio Pluzine i njihovog problema vodosnabdevanja,a i sam (mozda)zna da tamo nema izvorista i 5 km.unaokolo.Ljudi i po 3 km nose vodu od cesme u dolini,a i ti bunari sto su tamo , to su neispravni bakterioloski.A trebaju mu glasaci, jer ga niko u selu ne smatra za sposobnog i svi bi da ga se rese,javna je tajna!
  0  0
 2. pera kaže

  Treba se Ivanu teli krava,nesto se uzjurio!
  0  0
 3. goran kaže

  hvala Bogu da se ulaže u najveće selo opštine
  0  0
 4. Drajinčanin kaže

  Puno uspeha u daljem radu, pa da sve krene kao voda iz cesme! Generacije ce vas slaviti ako uradite ono sto jos od Rimljana niko nije uradio sto se tice vodosnabdevanja u Drajincu a to je da imamo vodu iz vodovoda tokom cele godine(za neupucene-u ataru sela Drajinac, na potezu prema Nisevcu, u mestu zvanom Kovilovik postoje ostaci keramickih cevi koje vode poreklo jos iz doba Rimljana a iz kojih i dan danas tece voda!!!)
  Ja mislim da smo zasluzili da u 21. veku imamo dobar vodovod!!!
  U zdravlje!!!
  0  0
 5. naum kaže

  a sta ono bese izmedju drajinca i nisevca?
  0  0

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena u javnost.