Oči i uši grada!

Pozorište na selu: Prva predstava u Drajincu

5 4

U petak, 19. maja, u selu Drajinac u centru sela ispred prostorija mesne kancelarije, biće održana predstava dramske sekcije Centra za turizam, kulturu i sport.

Arhivska fotografija, poseta ministra Krkobabića selu Drajinac, centar sela, foto: Svrljiške novine

Pozorište na selu je novi projekat koji pokreće Centar za turizam, kulturu i sport opštine Svrljig u saradnji sa Kancelarijom za mlade i učenicima Osnovne i Srednje škole u Svrljigu.

Predstava za meštane sela biće održana u 19,00 sati, na novoizgrađenom platou, ispred prostorija mesne kancelarije, a grupa koja izvodi predstavu je starija postava učenika Osnovne škole “Dobrila Stambolić“. Inače, predstavljanje članovi sekcije iz mlađe grupe očekuje se tokom sledećeg meseca.

Rukovodioci dramske sekcije su koordinator Kancelarije za mlade opštine Svrljig Stefan Jovanović i učenica Srednje škole Emina Petrović.

5 komentara
 1. Sitna duša kaže

  Bravo Mladenoviću… Poso radiš korektno i ti i tvoj pomoćnik Stefan… Nadjačali ste sa aktivnostima Gagija… ali treba iz Kulturnog Centra da se najuri izvetreli Randmil !
  0  0
 2. Besni pas kaže

  Najbolja garnitura u KC trenutno. Resiti akutni problem besposlicara koji sede u KC- shifra “Rasha“.
  0  0
 3. istina se zna kaže

  Mali marko je ovo direktno iz Portugalije organizovao putem satelita. Sve ovo radi bojadzija i potrcko Stefan. Direktor i ne zna za ovaj dogadjaj.
  0  0
 4. Deda Milojko kaže

  moz maretu da pljjunete proz prozor glupani
  0  0
 5. Zoran Gagi Gavrilović kaže

  Iskreno, ja sa ovim ama baš nikakve veze nemam.
  0  0

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena u javnost.