JKSP “Svrljig“ ponovo na visini zadatka

Radnici Javnog komunalnog stambenog preduzeća “Svrljig“ ponovo su bili na visini zadatka uredivši ceo grad posle završetka 13. “Belmužijade“ – privredno-turističke i kulturne manifestacije koja je ove godine okupila rekordan broj posetilaca.

Prostor na gradskom stadionu gde je održana manifestacija očišćen je i uređen, kao i ostali delovi grada – užeg centra Svrljiga.

Radnici i rukovodstvo ovog preduzeća još jednom su pokazali sprenost i angažovanje u okviru svoje delatnosti.

Pročitajte i ovo:

20 Komentara

 1. Ako je tačno što se priča da je i El Grande Igor Davidović čisto ovo sa radnicima onda mu svaka čast. A i ako nije isto mu svaka čast.
  13  21
 2. Iako vise nije direktor JKSP-A gospodin Igor Davidovic jos uvek drzi sve pod kontrolom u tom preduecu. Strah me je da pomislim sta ce i kako ce kada gosn.Davidovic zvanicno napusti ovo preduzece koje je podigao od dva kamiona i jednog akumulatora do najsavremenije tehnike…
  13  20
 3. Zna se zašto je komunalno uspešno preduzeće. Tamo u senci vlada Mile Davidović, bio je i na proslavu.
  8  17
 4. Sledeci direktor bice Peksa on je navredniji clan stranke. Peksa je sposoban i vredan a ako treba nekog da izbije i zavede red tu je peksa koji se dokazao i kao obezbedjenje na turnir
  0  10
 5. Zbog javnosti,Igor Davidović je i dalje direktor a tačno je da uskoro neće biti više direktor JKSP-a. Nadamo se da odlaskom Igora iz preduzeća neće biti promena u poslovanju u negativnom smislu,ali vreme će pokazati da li je to tako. Inače Igor postaje opštinski funkcioner i biće jedini funkcioner koji se razume u komunalne poslove.
  2  9
  1. i jos nesto. znamo da ima krivicnu prijavi i da je u sukobu sa jednim od vozaca iz opstinske uprave i da ne moze da dodje tamo ni na jednu od funkcija!
   2   4
 6. Iz pouzdanih izvora saznali smo da će gospodin Igor Davidović biti predsednik Šahovskog saveza Srbije. Kada je Vučić čuo kakav je uspeh napravio sa Svrljiškim šahovskim klubom odmah je odlučio da ga postavi na ovo mesto…Provereno 101%.
  3  3

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *