Težak udes kod Razbiglave! Povređene 4 osobe! VIDEO + FOTO

Četiri osobe povređene u udesu kod Svrljiga Na putu Niš-Svrljig, kod mesta zvanog Razbiglava, dve osobe su teže, a dve lakše povređene u udesu u kome su učestvovala tri... Opširnije »

Gori brdo iznad Svrljiga!

Veliki broj građana prijavio nam je novonastali požar koji je zahvatio brdo iznad Svrljiga. Mnogi od njih kažu da je požar u delu sela Prekonoge, u blizini Prekonoške pećine,... Opširnije »

Težak udes kod skretanja za Drajinac

Večeras oko 19 časova u blizini skretanja za selo Drajinac iz pravca Svrljiga, na državnom putu Niš-Zaječar, došlo je do saobraćajne nezgode kada su se sudarili traktor i motor. ... Opširnije »

Požar progutao pomoćnu zgradu

U Svrljigu, u naselju Lukavica, sinoć oko 2 sata iza ponoći izbio je požar koji je potpuno progutao jedan pomoćni objekat površine oko 150 m2. Po rečima nadležnih, povređenih... Opširnije »

U udesu voza i automobila na prekonoškom putu povređene dve osobe (FOTO+VIDEO)

Dve osobe su lakše povređene kada je na njihov automobil na pružnom prelazu na prekonoškom putu naleteo voz koji saobraća na liniji Zaječar – Niš. Četrdsettrogodišnji vozač „opel astre“... Opširnije »

POTRESNA PRIČA: U požaru gorela stoka (FOTO/VIDEO)

Danas je oko 18 časova izbio požar na ekonomskom objektu porodice Živanović, u blizini zgrade Opštine Svrljig, u naselju Saraj. U ovom velikom požaru koji je pričinio veliku materijalnu štetu... Opširnije »

Požar u Svrljigu! Gore ekonomski objekti u blizini opštinske zgrade

Danas oko 18 časova izbio je požar na jednom ekonomskom objektu nedaleko od opštinske zgrade i restorana “Kruna“. Kako nezvanično saznajemo, požar koji je zahvatio staru zgradu porodice Živanović, usled... Opširnije »

Crna tačka ili nepažnja vozača? Preko 10 udesa dogodilo se na ovom mestu!

U ulici Vasilije Anđelkovića Albanca, na raskrsnici kod perionice “Soni“, do sada su se desila nekoliko udesa, iz kojih su akteri mahom izlazili nepovređeni.  Poslednja saobraćajna nezgoda dogodila se... Opširnije »

Ubio strica kamenom, pa se sam prijavio policiji

S.Đ. (57) iz Prekonoge osumnjičen je da je juče popodne oko 16 časova kamenom ubio svog strica M.Đ. (69). Naime, kako nezvanično saznajemo, nakon svađe S.Đ. (57) iz Prekonoge... Opširnije »

Veliki požar u Tijovcu, ugroženi i ekonomski objekti! (VIDEO)

Veliki požar zahvatio je deo iznad sela Tijovac, šumu od oko 50 hektara i pretio je da ugrozi dva ekonomska objekta. Brzom intervencijom vatrogasaca iz Svrljiga, Knjaževca i Niša... Opširnije »