Oči i uši grada!

Foto vest: Ko brine za čistoću?

6 60

Prošlonedeljne fotografije sa autobuske stanice u Svrljigu. Ovako Svrljig dočekuje putnike.

1

Pogled na autobusku i autobuska stanica.

Neke od fotografija stigle su elektronskom poštom, a zabeležili su ih žitelji opštine.

6 komentara
 1. drnnndrnnn kaže

  Da nije zalosno bilo bi smesno… Tri kontejnera, a djubre prosuto pored njih???!!!?? Koliko je poznato autobuska stanica je sada privatno preduzece, ko je jos u Srbiji zaduzen da sa drzavnim preduzecem cisti krug privatnog preduzeca!!!??? Ovo je ludnica…. Pojedini od svoje malogradjanstine nemaju pojima sta sve izvaljuju!!!!!!
  0  0
  1. bas kaže

   tacno tako,a i sta covek da ocekuje od komunalne „ekipe“ ciji je sveukupni prosek IQ ravan broju cipela za decu?
   0   0
   1. Ivan Branković kaže

    Ne znam koji je tvoj IQ, ali odgovaraš na komentar koji kaže da komunalana „ekipa“ nije zadužena da čisti krugove privatnih preduzeća, a ti prozivaš radnike komunalnog preduzeća koji bar nešto rade u ovom gradu i to za mizerne plate. Pitam se jesi li ti nekad nešto radio u životu?
    0    0
 2. branislav ž. mihajlović kaže

  Komunalno preduzeće čisti po odluci SO-e Svrljig samo javne površine (kolovoze,zelene površine i rekreacione površine i trotoare samo ispred objekata gda vlasnik nije poznat ili ga nema).Šta rade komunalci sa IQ brojem kao kod dečijih cipelica to se vidi svakodnevno,ali u privatno vlasništvo nesmeju da ulaze. Čistoća u Svrljigu ne zavisi samo od komunalaca,čak više zavisi od građana i to onih dušebrižnika koji i nemaju IQ broj. Kada dajete komentar pažljivo pogledajte slike i onda prosudite a ne dajte olako komentare.
  0  0
 3. deda pejca zvani frojd kaže

  pa pogledajte kakvo im je bilo dvoriste do danas , a vi pricate o cistoci u gradu
  0  0
 4. Igor kaže

  Vreme je da se opstinsko rukovodstvo ozbiljno pozabavi ovim pitanjem. Svakodnevno smece na sve strane i ovo sto vidimo ovde je zaista jedan veliki MINUS za JKSP
  0  0

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena u javnost.