Oči i uši grada!

Ulica Vase Albanca u novom ruhu

3 106

Protekle nedelje počeli su pripremni radovi na asfaltiranju ulice Vase Albanca, u dužini od 1,5 km.

rekonstrukcija

Potpisanim ugovorom između opštine Svrljig i JP “Putevi Srbije“ predviđena je rekonstrukcija – asfaltiranje ulice Vase Albanca u dužini od 1,5 km. Ugovor su potpisali, u ime opštine predsednica Jelena Trifunović i ispred JP “Putevi Srbije“ Zoran Drobnjak.

Radimo na kompletnoj rekonstrukciji ulice Vase Albanca. Počeli smo sa izgradnjom trotoara, a sada došao je na red i početak radova na asfalitranju kolovoza, kaže predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović.

Narodni poslanik Milija Miletić ističe da su ovogodišnji infrastrukturni poduhvati zaslugom aktivne lokalne samouprave, ali i ogledalo veze između Vlade Republike Srbije i lokalne samouprave.

Asfaltiranjem ulice Vase Albanca povezaće se put koji vodi do Stare planine sa opštinom Svrljig i samim tim stvoriti mogućnost za oživljavanje ovog dela Svrljiga.

3 komentara
 1. Mihajlo kaže

  Kad se zavrsi ulica neka u njoj saobracajci postave radar
  0  0
  1. Neša kaže

   I treba da postave!
   0   0
 2. obespravljeni kaže

  ma da ul. vase Albanca -jedna strana ulice vecito povlascena druga u prasini i blatu od 1981. godine.
  U nekim delovima grada OVCE i KRAVE (bukvalno) imaju asfalt i vrse nuzdu (neki bi rekli obogacuju i maste put) a neki delovi grada na samo 5 minuta nemaju pojma sta je to asfalt.30 godina se gazi blato i cepaju stikle po makadamskim putevima…
  0  0

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena u javnost.