Oči i uši grada!

Saradnja USS i udruženja “Paori“

3 98

Narodni poslanik i predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić susreo se u Beogradu sa predsednikom Udruženja “Paori“ iz Crepaje, Miroslavom Grubanovim i tom prilikom razgovarao na temu razvoja poljoprivrede.

miletic

Naime, Miletić i Grubanov razgovarali su o problemima koje tište srpske poljoprivrednike, ali i o aktuelnom Predlogu zakona o zemljišu.

Po Miletićevim rečima, predlozima i amadmanima biće uloženi dodatni napori da se maksimalno poboljša Predlog zakona o zemljištu.

Vredno je istaći da je ovo prvi sastanak i ozvaničenje saradnje Udruženja “Paori“ i Ujedinjene seljačke stranke, a cilj je napredak i bolji ekonomski položaj sela i seljaka i poljoprivrede na teritoriji cele zemlje.

3 komentara
 1. Miroslav Jović kaže

  Predlog za razvoj dubljih odnosa jeste poziv da predsedništvo USS i predsedništvo Udruženja PAORI, održe zajedničku sednicu u Svrljigu, gde bi se formatirala mnogo šira i dublja interesna saradnja samih organizacija, ali i uspostavio poslovni odnos svrljiških sa crepajskim poljoprivrednicima. Nemojte da zaboravite da se Crepaja nalazi na domak Beograda i da se njihovi poljopriverdnici nalaze na beogradskim pijacama, gde realizuju svoje poljoprivredne proizvode. Potrebno je ovakve susrete čelnika spustiti kao konkretnu poslovnu dobit na članstvo organizacija. Živeo Svrljig!!!.
  0  0
 2. jovo radikal kaže

  Aaaa videli smo bi je ispred skupštine zajedno sa paorima Vojvodine kad su protestvovali.Čudo on je deo izvršne vlasti sa SNS.Al dobro idu izbori pa može.Svaka čast!
  0  0
 3. jovo radikal kaže

  Ali ovo nije paor iz Vlasotince je znam čoveka zove se Rodoljub neznam od kad nosi ovu kapu
  0  0

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena u javnost.