Oči i uši grada!

Potreban veći broj vatrogasaca-spasilaca u Svrljigu

11 2

Narodni poslanik Milija Miletić i predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović protekle nedelje sastali su se sa načelnikom Sektora za vanredne situacije Predragom Marićem u Beogradu kako bi razgovarali o opremanju Vatrogasne jedinice, ali i o eventualnom brojčanom povećanju izvršioca. 

Poslanik Miletić ističe da je tema bila saradnja sa vatrogascima spasiocima i Sektora za vanredne situacije u Nišu, sa akcentom na period koji je pred nama.

Moramo se pripremiti za zimu, jer kako i sami znamo u našim selima živi uglavnom staračka populacija ljudi – o kojima moramo brinuti. Bitno je da se još sada pripremi oprema za eventualne vanredne situacije, i pritom da se poveća broj izvršioca u Vatrogasnoj jedinici u Svrljigu, poručio je Miletić.

Narodni poslanik Miletić i predsednica Trifunović iskoristili su priliku i sa Marićem razgovarali o drugim temama koje se tiču bezbednosti na teritoriji Svrljiga u slučaju vanrednih situacija.

11 komentara
 1. Sokol kaže

  Pa da , treba dase zaposle par njih iz USS.
  54  1
 2. Svaki kaže

  Treba da se uloži malo u proizvodnju, neka mala fabrika itd !
  50  0
 3. Mikica kaže

  Kamo ga Igorče na sliku, pa vi li mislite toj bez njega i Dragana vatrogasca da rešavate, pa ne može to tako…
  26  29
 4. Branislav Z Mihajlovic kaže

  Igora da vratite u komunalno, to je u ovom momentu najbolje rešenje.
  47  1
  1. odskaki kaže

   Ja sam da nam se vrati pravni ekspert Radiša Savić. Njega za direktora.
   3   1
 5. odskaki kaže

  Ja sam da nam se vrati pravni ekspert Radiša Savić. Njega za direktora .
  4  1
 6. Branislav Ž. Mihajlović kaže

  Prvo nije moj komentar da se Igor vrati u komunalno Moje ime i prezime je Branislav Ž. Mihajlović i to je autentični potpis.
  Drugo ništa ne biva doveka.
  Treće Radiša je generalni direktor Goše koliko da se zna iako zlobnicima to ne odgovara.Radiša je bar završio državni fakultet,a neki i nemaju pa su na funkcijama i odlučuju o trošenju naših para.
  Četvrto što naši eksperti političari ne otvoriše neku fabriku a ne da nam dovode u Opštinu mafijaše sa raznoraznim kockarnicama i kladionicama.
  9  6
  1. Tuta kaže

   Pa vi ste u top 10. Imate li kapak? Osmeh, kravata… sto bese OBRAZ?
   7   2
   1. Prijatelj kaže

    Pobeda, bravo za oci, vidi pa se ponasmej ako ne zaplaces! Sta to bese azbuka? Sta bese moral, eeeee moj nekada lepi i urbani svr.? Ce li napravimo svrljisku ovcu i belbuz? Alo 21vek.
    3    2
 7. Opozicionar kaže

  Nista mi nije jasno?!?!?!?!?!?!?
  Branislav je bio deo sistema kada je bio postavljen za direktora , znaci direktno je saradjivao sa nasim expertima koji su dovodili u opstini mafijase.
  Samo mogu da konstatujem da mozete pricu da vrtite koliko god zelite ali ne zaboravite da svi vi imate mrlje u vasim politickim ,radnim i svakojakim karijerama.
  Pozdravljam i jednu i drugu stranu i sve koji komentarisu realno nemam nista protiv nikog , za raziliku od mnogih koji su ljubomorni ,zavidni , losi ljudi. Mihajlovicu ti si meni ok covek ali mislim da nemas potrebe da se mesas u vatrogasnu delatnost jer to nije u tvom opisu posla,, mozda gresim,izvinjavam se onda. Zelim vam prijatan dan i ne zaboravite da je danas slava i da ne trebate da se svadjate i vredjate.
  3  3
 8. Branislav Ž. Mihajlović kaže

  Uopšte nisam pomenuo vatrogasnu službu. Bilo je sramota i do sada što su imali jedan kamion i jednog dežurnog radnika.
  Pre 30 godina pa do 2000-te bio sam deo sistema ,a u Direkciju sam ušao po konkursu jer nažalost niko nema stručne kvalifikacije da ispuni konkursne uslove po Zakonu i tada a i danas nažalost nemamo stručna lica u Svrljigu koji odgovaraju konkursnim uslovima.I ako imaju kvalifikaciju nemaju radno iskustvo od najmanje 5 godina na poslovima rukovođenja.
  Ne svađamo se , samo se dokazujemo da se zna ko je ko, ko nezna da zašilji kolac,ko zna u opancima da rilja,a ko vodi politiku.
  Nažalost gotove proizvode izvozimo a ostaju nam sirovine koje vladaju.
  Pozdrav!
  PS dušebrižnicima komentare pišem na radnom mestu uz jutarnju kafgicu i ne smeta mi da sve poslove završim u roku . Iskustvo i znanje šta čini. Čudo!
  6  3

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena u javnost.