Miletić i Vukadinović na otvaranju bazena u Svrljigu

Odbornik USS u lokalnoj Skupštini i narodni poslanik Milija Miletić i odbornik SO Svrljig iz redova SPS-a Lazar Vukadinović, danas su zajedno obišli kupališni kompleks “Bazeni Pastirište“ kako bi prisustvovali otvaranju. 

Milija MIletić i Lazar Vukadinović
Milija MIletić i Lazar Vukadinović

Miletić i Vukadinović obišli su najpre brčkalište i manje dečije bazene, a potom  i novoizgrađeni poluolimpijski bazen.

Milija MIletić i Lazar Vukadinović
Milija MIletić i Lazar Vukadinović

Miletić je iskoristio priliku i razgovarao sa direktorom CTKS Svrljig Markom Mladenovićem o aktuelnostima i početku nove kupališne sezone i tom prilikom poručio da Svrljig ima najsavremeniji i najmoderniji kupališni kompleks u ovom delu Srbije.

Inače, po svemu sudeći odbornici suprotstavljenih strana u Skupštini opštine Svrljig, ipak su se ovog puta složili da je ovaj objekat potreban Svrljigu i da je jedan od boljih u regionu.

Odbornici Miletić i Vukadinović su se posle kraće zadržavanja na bazenu vratili 13. sednici Skupštine opštine Svrljig koja je bila u toku.

Pročitajte i ovo:

13 Komentara

 1. Prijatno sam se iznenadio posto je Vukadinovic uvideo kako se zapravo vodi politika. Svaka ti cast momce, drzi se Milije i bice sve kako treba biti. Sve najbolje.
  0  0
 2. Mladi Vukadinovic moze da se bavi politikom ali je izgleda izabrao pogresnu stranu i stranku koja se gasi. Njegov sef od njega hoce da napravi babunca2 ali on to ne treba da dozvoli. Drzi se ovog koloseka i samo napred. Budi i sam odbornik ali da te narod postuje.
  0  0
 3. Ovaj decko zalutao.Nit je ovaj za politiku a nit je i ovaj debeli za poslanika.Politicka scena u Svrljigu je smuti pa prosipaj
  0  0
 4. E, Lazare, Lazare… Glumiš neku opoziciju u Skupštinu opštine, a ovamo se slikaš sa Miliju pored bazen… ne valja ti rabota!
  0  0
 5. Lazar je prešao u SNS …. a i Milija mu obećao nešto! Školi treba ovakav ekscentričan profesor.
  0  0
 6. Lazar svojim itelektom i obrazovanjem zaslužuje vodeće mesto na političkoj sceni u Svrljigu, borbom za interese građana i urođenim altruizmom. Da imamo ovakvog političara u Nišu, smatram da bi građani bili više zadovoljni njegovim političkim angažmanom, nego postojećom garniturom odbornika.
  0  0
 7. Laza je dečko izgubljen u prostoru koji se pali na aplauz, a tu je da zameni nekadašnjeg istoričara Perića. Nema razlike
  0  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *