Oči i uši grada!

Igralište u naselju Saraj dobilo nove koševe

4 0

Juče su postavljeni novi koševi na sportskom igralištu u naselju Saraj.

Tim povodom, radove na postavljanju novih koševa obišao je pomoćnik predsednice opštine Svrljig Miroslav Marković.

Posle dužeg vremena postavljeni su novi koševi na igralištu u naselju Saraj i ovo je početak uređenja sportskih terena. Ideja nam je da sa početkom proleća, pored sportskih rekvizita, dodatno uredimo ostatak sportskih igrališta, postavljanjem klupi, mobilijara, sadnjom cveća i zelenila, poručio je Marković.

Inače, nakon završetka rekonstrukcije u Svrljigu, sa lepim vremenom sledeće godine krenuće radovi na renoviranju i uređenju seoskih terena i igrališta za decu.

4 komentara
 1. Mikica kaže

  A i koševi stavljeni, sve ste rešili još samo koševi pa da zaigramo rumenku… A da ne zaboravim i put za Grbavče to je kapitalna investicija a fabrike šta će nam, možda će Radiša Savić da nam dovede Gošu iz Smederevsku Palanku…
  9  9
  1. darko kaže

   Saljite kompletnu prvu postavu u SMederevsku Palanku da digne gosu na noge.
   Jelena ekonomista, Igor ekonomista, Miroslav da im drzi kondiciju a za predsednika opstine …ma ne treba nam zasad ..dok ne dignemo gosu
   7   7
 2. Branislav Ž. Mihajlović kaže

  Da li je došlo vreme da se zapitamo kakvi smo to mi. Smetaju nam neuspesi pojedinaca,ali imam utisak da nam smetaju više uspesi pojedinaca. Daleko smo dogurali-do samog kraja.Živeli !
  47  7
  1. Ajde... kaže

   Za pocetak i ovo priznanje je dovoljno…
   5   44

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena u javnost.