Oči i uši grada!

Četiri medalje za svrljiške torte

6 68

Tradicionalno je održana osma po redu Internacionalna „Tortijada“ u Jagodini. Među 48 učesnika iz cele Srbije u konkurenciji od 150 torti, Svrljižanke osvojile 4 nagrade.

Svrljig Tortijada

Udruženje građana „Slatki osmeh“ još jednom je bio domaćin ove manifestacije, a Svrljižanke su među najboljim i najnagrađenijima učesnicima.

Među prvih deset torti na četvrtom mestu, po oceni žirija, je torta Videnović Aleksandre iz Svrljiga. U kategoriji dečijih torti Mihajlović Sanela i Videnović Tatjana osvojile su drugo i treće mesto.

Tim povodom predsednik opštine Milija Miletić ugostio je učesnice ove tradicionalne manifestacije.

Drago mi je da su Svrljižani još jednom među najboljima. Predlažem da ova ekipa uzme učešće i na drugim sličnim manifestacijama i da za početak Svrljig predstave na beogradskoj Tortijadi, rekao je Miletić čestitajući učesnicama.

6 komentara
 1. pčelice kaže

  Sve čestitke.
  0  0
 2. komšija-a-ja kaže

  dajte i u svrljig jednu tortijadu !!!! … dosta mi je da jedem belmuz !!!!
  0  0
  1. komšija-a-ja kaže

   hocemo tortu, hocemo tortu, hocemo tortu, …
   0   0
  2. Miroslav Jović kaže

   Poštovani Komšija-a-ja, evo još jednom iskazujem podršku onom vidu Vašeg pravog nastupa, u progresivnom smislu te reči. Potpuno podržavam organizovanje Tortijade u Svrljigu, jer kada imate ovako dobre majstorice za torte onda ih treba podržati svom snagom. Muškarčine, vi koji volite da ste prvi u poslovnim uspesima u Svrljigu i okolini evo vama šanse da se ovekovečite i stanete ispred svih mesta u Srbiji koja imaju takmičenja u izradi poslastica. Organizujte se i pokažite sa ovakvim sugradjankama da se u Svrljig rado dolazi na Tortijadu (koliko ja znam ima i slanih torti!!!!).
   0   0
 3. Timočka drugog poziva kaže

  Žene lepe, nasmejane, Milija nam nekako zgrčen, ko da ne daj bože ima opstipaciju.
  0  0
 4. obozavalac kaže

  😀
  0  0

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena u javnost.