Oči i uši grada!

Dragiša Terzić u redovima USS

5 178

Do skorašnji zamenik predsednika Pokreta radnika i seljaka (PRS) Dragiša Terzić, zvanično je postao član Ujedinjene seljačke stranke (USS).

Dragiša Terzić

Predsednik Unije malinara,  sada već bivši potpredsednik Pokreta radnika i seljaka, Dragiša Terzić, drugog novembra zvanično se priključio Ujedinjenoj seljačkoj stranci na čijem čelu je Milija Miletić, čovek koji je započeo svoj drugi mandat kao predsednik opštine Svrljig.

Zvanično

Dosledni smo selu i poljoprivredi, nastavljamo da stvaramo adekvatne uslove za naše poljoprivrednike u celoj Srbiji, izjavio je predsednik USS Milija Miletić.

On dodaje da je ova stranka spremna da prihvati svakog ko želi dobro poljoprivredi i poljoprivrednicima.

 Nastavljamo da promovišemo zdravu poljoprivredu koju zastupa USS. Sa gospodinom Terzićem USS će imati veću mogućnost da se izbori za prava poljoprivrednih proizvođača, kazao je Miletić.

Skupština USS zakazana je za 11. novembar kada će i zvanično biti predstavljen novi član USS-a.

Dragiša Terzić rođen je 1973.godine u Cerovu. Predsednik je unije malinara Srbije i predsednik skupštine opštine Arilje.

 

5 komentara
 1. Simon kaže

  Ko je bre ovaj prvi put ga vidim. I jos jednom se plasim da se ne prikljucuju samo iz interesa. To je opasno. Milija pripazi.
  0  0
 2. Marija kaže

  Joj..Dje me nadje
  0  0
 3. nenad kaže

  Sirokoooooo bato
  0  0
 4. branko kaže

  Gde zaluta brate?
  0  0
 5. branko kaže

  Ludaje!
  0  0

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena u javnost.