OBAVEŠTENJE: Počinje tretman dezinsekcije

Preduzeće „SANIT M&M“ D.O.O. iz Niša obaveštava građane Svrljiga da će u subotu, 08.07.2017.godine, od 9,00 časova obaviti prvi tretman dezinsekcije na teritoriji gradskog naselja. Tretmanom će biti obuhvaćene sledeće... Opširnije »

Zbog lošeg vremena ni danas ne radi bazen u Svrljigu

Kako je najavljeno iz Centra za turizam, kulturu i sport – ustanove koja gazduje kompleksom “Bazeni Pastirište“, ni danas neće raditi bazen zbog lošeg vremena. Po svemu sudeći, kao... Opširnije »

Novi ciklus kursa nemačkog jezika u Svrljigu

U Centru za turizam, kulturu i sport opštine Svrljig, u saradnji sa Centrom za strane jezike Narodnog univerziteta Niš, počinje novi ciklus kursa nemačkog jezika nivoa a1-1 i a1-2.... Opširnije »

Danas otkazane autobuske linije do Grbavča, Prekonoge i Ribara

Svi autobusi međugradskih linija saobraćaju na vreme i po rasporedu za radni dan, dok su pojedine linije ka svrljiškim selima otkazane. Naime, što se tiče međugradskih linija, svi autobusi... Opširnije »

Javna rasprava na temu izmena ‚‚Plana generalne regulacije Svrljiga“

U petak, 20. januara 2017. godine, sa početkom u 12 časova biće održana javna rasprava na temu izmena Plana generalne regulacije Svrljiga. Javna rasprava biće održana u sali SO Svrljig,... Opširnije »

Konkurs za najbolji predlog za Maskotu ‚‚Božićnog festivala“

Organizacioni odbor Božićnog festivala u saradnji sa Kancelarijom za mlade raspisao je konkurs za najbolji predlog za Maskotu Božićnog festivala 2016/2017. Potrebno je da učesnici konkursa vizuelni prikaz svoje... Opširnije »

Radionica ‚‚Značaj pravilne ishrane i Dijabetes“

U ponedeljak, 7. novembra, u državnoj apoteci ‚‚Dr Milenko Hadžić“ u Svrljigu organizuje se zdravstveno promotivna aktivnost – radionica sa temom ”Značaj pravilne ishrane i Dijabetes” od 15h. Stručne... Opširnije »

USS pomaže prilikom zamene zdravstvenih knjižica

Obaveštavaju se građani da se do 31.12.2016. godine moraju zameniti lična dokumenta i zdravstvene knjižice. Tim povodom, Ujedinjena seljačka stranka poziva sve građane, a posebno one koji žive na seoskom... Opširnije »

Obuka za potencijalne preduzetnike

U ponedeljak i utorak u sali SO Svrljig biće održana obuka za potencijalne preduzetnike sa teritorije opštine Svrljig. Obuka koja će trajati od ponedeljka do utorka, odnosno od 24.... Opširnije »

Obaveštenje za članove biračkih odbora

Obaveštavaju  se članovi biračkih odbora koji nisu podigli dnevnice za rad u biračkim odborima, da u što kraćem roku, a najkasnije do 15.10.2016. godine  dostave kopije kartica tekućih računa računovodstvu... Opširnije »